Öne Çıkanlar Kore Gazileri 25 Ekim Cuma güncel fındık fiyatları! 23 Ekim fındık fiyatları! 18 Ekim Cuma fındık fiyatları! Bağcılar Belediyesi
banner279

Bu haber kez okundu.

Kağıthane'de mezarlıklara ücretsiz ulaşım kolaylığı

Kâğıthane belediyesi, Ayazağa ve Kilyos ’ta bulunan mezarlıklara yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için Kâğıthane’nin tüm mahallelerinden kaldırılan araçlarla ulaşım desteği sağlıyor.

Her ayın ilk Cumartesi günü belirli yer ve belirli saatlerde yakınlarını kaybeden Kâğıthaneliler için araçlar kaldırılıyor. Kâğıthane’nin tüm mahallelerinden kaldırılan araçlar mezarlığa varış saatinden itibaren 1 saat bekleme süresi sonunda, aynı noktalardan geçerek dönüş yapıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuyla ilgili olarak; “Ayazağa ve Kilyos mezarlıklarına ziyaret için servis hizmetimizi sürdürüyoruz. Ahirete irtihal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, Kâğıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü araçlar servisinin 0212 294 20 46 irtibat numarası ile iletişime geçebilirler.

HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183