Öne Çıkanlar İMAMOĞLU: O 1000 GÜN Başkan Çalık kültür müdürlüğü Gümüşpınar Mahallesi Beyoğlu belediye başkan adfayı
banner279

Bu haber kez okundu.

3 Boyutlu Pano Yapım Atölyesi

İlçe sakinlerinin hobilerine zaman ayırması için birbirinden renkli etkinlikler düzenleyen Sultangazi Belediyesi, bu kez 3 boyutlu pano yapımı atölyesini katılımcılarla buluşturdu.

Yaz etkinlikleri kapsamında Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde geleneksel el nakışının ağaç dallarıyla birleştirdiği, son zamanların gözdesi olan 3 boyutlu pano yapım atölye etkinliği gerçekleştirildi. Bir günlük atölye çalışmasına Sultangazili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, 3 boyutlu panolarını evlerinin en güzel köşesini süslemek için özenle hazırladılar.

ETKİNLİKLER YAZ BOYU DEVAM

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “Sultangazi Belediyesi olarak komşularımızın kendilerine zaman ayırmasının ne kadar kıymetli olduğunu biliyor, yaz aylarında da birbirinden renkli etkinlikler düzenliyoruz. Komşularımızın yeni bir deneyim yaşaması, yeni hobiler edinmesi ve el becerilerini geliştirmeleri adına bu kez 3 boyutlu pano yapım atölyesiyle buluşturduk. Eğitmenlerimizin 3 boyutlu pano yapımının inceliklerini gösterdiği keyifli bir çalışma oldu. Komşularımızın keyifli vakit geçirdiği etkinliklerimize yaz boyunca devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183