Öne Çıkanlar İMAMOĞLU: O 1000 GÜN Başkan Çalık Gümüşpınar Mahallesi Beyoğlu belediye başkan adfayı çevre yönetimi
banner279

Bu haber kez okundu.

Bakırköy'de Spor Şenliği: Yaz Okulunda Ücretsiz Eğitim Fırtınası!
İlçede yaşayan çocukların yaz aylarını değerlendirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bakırköy Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları eğitime başladı. Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde bulunan spor kompleksinde 8-14 yaş arası çocuklara; tenis, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve badminton branşlarında ücretsiz eğitim olanağı sağlanıyor.

BİRÇOK İLÇENİN SAHİP OLAMADIĞI SPOR KOMPLEKSİNE SAHİBİZ

Bakırköylü gençlerin ücretsiz faydalandığı yaz spor okullarının ücretsiz olduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Birçok ilçenin sahip olamadığı bir spor kompleksine sahibiz. Burada 8-14 yaş arası 180 çocuğumuza hizmet veriyoruz. 30 Ağustos’a kadar devam edecek kurslarımıza kayıtlarımız devam ediyor. Bakırköy’de yaşayan tüm çocuklarımıza eşit imkanlar sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183