Öne Çıkanlar Ak Parti milletvekili Hamas Bağcılar Belediyesi Mehdi Kaygısı Spor Toto
banner279

Bu haber kez okundu.

Şile Belediyesi’nde Çarpıcı İstifa

2024 Yerel seçimlerin ardından İmardan başkan danışmanlığına atanan Durmuş Gümüş henüz dört ayını doldurmamışken istifa etmesi Şile Belediyesinde bu kadar erken istifa olması neden ileride farklı istifalar olacak mı soruları dikkat çekti.

Durmuş Gümüş İlçede uzun yıllar Mimarlık yapmış ve son yerel seçimler sonrasında CHP li Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve yönetiminin “İmar İşlerinden Sorumlu” Başkan danışmanlığına atandığı açıklanan Durmuş Gümüş, yaklaşık 4 ay gibi kısa bir süre sonra şahsi Sosyal Medya Hesabından Şile Belediyesinden Başkan Danışmanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFA BİLDİRGESİNDE DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR!..

Başkan danışmanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Durmuş Gümüş’ün açıklamalarında yer alan bazı sözler dikkat çekti. İşte o sözlerden birkaç başlık “DERDİ ŞİLE OLAN İNSANLARIN KÜÇÜKTE OLSA BİZİM OLSUN” demelerine şahit oldum. “ ŞİLE İÇİN ÜRETMEK YERİNE FARKLI AMAÇ VE FARKLI YOLLARLA İŞ YAPMALARINA “ şahit oldum. Sözleri Kamuoyuyla paylaştığı istifa bildirgesinde dikkat çeken en dikkat sözler arasında yer aldı.

Yeni seçilen CHP li Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve yönetimin içinden kısa sürede gelen dikkat çekici iddialar içerisinde gelen istifa haberi ilçe gündemine adeta bomba gibi oturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183