Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Sayın Orhan ÇEVİK ve Eşi Sevilay ÇEVİK Hanımefendi Polisevi Çalışanlarına Katkılarından Ötürü Hediye Takdim Etti

 İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK ve Eşi Sevilay ÇEVİK Hanımefendi, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi’nde düzenlenen tüm organizasyonlarda canla başla çalışan, Ramazan Ayı boyunca da Polisevi’nde düzenlenen iftar yemeği programlarında görev alan Polisevi çalışanlarını unutmadı.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK ve Eşi Sevilay ÇEVİK Hanımefendi, Polisevi’nde düzenlenen programda Polisevi çalışanlarıyla birlikte yemek yiyerek sohbet etmişlerdir. Devam eden programda Polisevi çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla her personel için ayrı ayrı hazırlanan çeşitli hediyeleri kendilerine takdim etmişlerdir. Polisevi çalışanları duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK’e teşekkür etmişlerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183