Öne Çıkanlar Esenler Sokak Ligi Çocuk ve Kadın Sığınma Evleri istiyoruz akülü araç 1 mayıs Deniz Gezmiş Parkı
banner279

Bu haber kez okundu.

Çamlıca Kulesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kampanyası

Çamlıca Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel büyük bir kampanyayla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor! Şehrin en yüksek noktasında eşsiz bir manzara eşliğinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşarken, büyüleyici bir sinema deneyimini de hediye olarak kazanabilirsiniz.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

İstanbul’un simgesi haline gelen Çamlıca Kulesi, 369 metre yüksekliğiyle şehrin en yüksek yapısı olarak öne çıkıyor. Şehri 360 derece kuşbakışı izleme fırsatı sunan kule, modern mimarisi ve teknolojik altyapısıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Kule, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük televizyon ve radyo vericisi olma özelliğini taşıyor. Seyir Terası, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini tek bir noktadan gözlemleyebileceğiniz nadir yerlerden biri. Asya ve Avrupa kıtalarını tek bir çerçevede görmek, Boğaz’ın benzersiz manzarasını doyasıya seyretmek için ziyaretçileri harika bir fırsat bekliyor.

29 EKİM’E ÖZEL KAMPANYA

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak hazırlanan bu kampanya ile Cumhuriyet Bayramı’nı İstanbul’un en özel yerinde kutlamak ve Seyyah360 çok boyutlu ve hareketli sinema deneyimini yaşamak isteyenler için kampanya detayları şu şekilde:

* İndirimli Bilet: 100₺

(25 yaş altı öğrenci, engelli ve gazi, 65 yaş üstü, 1. dereceden şehit yakını)

* Tam Bilet: 200₺

* Hediye: Seyir Terası bileti alımında, Seyyah360 çok boyutlu ve hareketli sinema deneyimi bileti hediye.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183