Öne Çıkanlar Esenler Sokak Ligi Çocuk ve Kadın Sığınma Evleri istiyoruz akülü araç 1 mayıs Deniz Gezmiş Parkı
banner279

Bu haber kez okundu.

Gazetecilerden Çamlıca Kulesi’ne tam not

Modern zamanlarda yapılan ve çok kısa bir sürede İstanbul’un siluetlerinde yerini alarak megakentin simgelerinden biri olan Çamlıca Kulesi, gazetecileri ağırladı.

Ali Rıza Yıldız başkanlığındaki İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu’nun organize ettiği Çamlıca Kulesi ziyareti eğlenceli anlara sahne oldu. Seyir360’la İstanbul’u geniş açıyla gören gazeteciler, kulenin mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğine dikkat çektiler.

M. Remzi Tanış’ın başkanlık görevini yürüttüğü Basın Platformu üyelerinin de katıldığı organizasyonda keyifli anlar yaşandı.

“BURADA BİLİMSEL BİR ATMOSFERİMİZ VAR”

Çamlıca Kulesi Genel Müdürü Mustafa Küçükkaptan, özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir kampanya düzenlediklerini ve her yaştan vatandaşın kuleyi ziyareti için davette bulundu. Küçükkaptan, “Burada sadece manzara veya kahvaltı yok. Burada bilimsel bir atmosfer var. Radyo ve televizyon bilindiği gibi iletişim açısından çok stratejik bir öneme sahiptir. Herhangi bir olumsuz durumda ilk hedef bu ve benzer noktalardır. Biz burada bunun önemini ve hatta ülkemiz adına uzay yarışının ne kadar değerli olduğunu anlatıyoruz. Özellikle öğrencilerimiz, kulemize gelerek manzaranın ve bilimin tadını çıkarmalı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza özel kampanyamız da misafirlerimizi bekliyor.” dedi. Sümeyra Duğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183