Öne Çıkanlar M.Akif Ersoy haberdesiniz Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar 25inci yıl İKDP Genel Sekreteri Hicri

Bu haber kez okundu.

Silivri'de Yazlık Sinema Keyfi Başlıyor: "Atatürk" Filmi ile Nostalji Günleri

Yazlık Sinema Nostaljisi, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü Aras Bulut İynemli’nin başrolde oynadığı "Atatürk" filmi gala programı ile saat 20:30’da VEGA AVM yanında oluşturulan alanda başlayacak.

Silivri Belediyesi, bu etkinlikle vatandaşların yaz akşamlarını sinema keyfiyle renklendirmeyi hedefliyor. Yaz boyunca sürecek sinema gösterimleri, Silivri'nin merkeze uzak mahalleleri ve VEGA AVM yanında kurulan alanda gerçekleştirilecek.

Etkinlik programı, VEGA AVM yanında oluşturulan alanda 5 Temmuz 2024 Cuma günü saat 21:00'de gösterilecek olan "Atatürk 2" filmi ile devam edecek. Ardından, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 21:00'de "Oyuncaklar Firarda" adlı çocuk filmi izleyicilerle buluşacak.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bu etkinlikle ilgili olarak, "Silivri Belediyesi olarak yaz aylarında halkımıza ücretsiz ve keyifli bir etkinlik sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yazlık Sinema Nostalji Günleri, ailelerin bir araya gelerek güzel vakit geçireceği, unutulmaz anılar biriktireceği bir etkinlik olacak. Tüm halkımızı bu sinema şölenine davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183