Öne Çıkanlar bosanma avukati Basın Platrormu ali alkan kamuoyu açıklaması Manisa
banner279

Bu haber kez okundu.

Silivri'de kadınlar kendini korumaya aldı

Silivri’de kadınları desteklemek ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilinçlendirmek amacıyla “Güçlü Kadın” etkinliği başlıyor.

Silivri Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Silivri Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği iş birliği ile, kadınları desteklemek ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla teorik ve pratik eğitimlerden oluşan “Güçlü Kadın” etkinliği düzenliyor.

Pazartesi ve çarşamba günleri, 10.00-13.00 saatleri arasında Alibey Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan eğitimlerde kadınlara şiddete karşı koyabilme becerilerini kazandırmak hedefleniyor.

Kadınların fiziksel, sözlü veya psikolojik şiddet durumunda yasal hakları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak adına düzenlenen etkinliğin kayıtları başladı!

Silivri Belediyesi'nin etkinliği ücretsiz olarak gerçekeştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183