Öne Çıkanlar av. bülent şarlan yüksek tansiyon inşaat sektörüyle Kız Yurdu kamyon
banner279

Bu haber kez okundu.

Eğitime verdiği değerle öne çıkıyor

Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir toplumun gelişmesi için en önemli unsur olarak gördükleri eğitime destekten geri adım atmıyor. Özellikle Başkan Sait Yüksek’in göreve gelmesiyle birlikte eğitim başta olmak üzere toplumsal meselelere daha fazla eğilen oda, bu yılki eğitim öğretim dönemi için de gerekli adımları atıyor.

EĞİTİME 'YÜKSEK' DEĞER

Kardeş Okul Projesi kapsamında bazı kreşlere destek sağlayan Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, depremde ağır hasar gören illerden olan Hatay’a anaokulu kurulması için ortak çalışmalarda yer almış ve odalarına kayıtlı üyelerinin ilkokul, ortaokul, lise öğrenimi gören çocuklarına kırtasiye desteğinin yanında ayrıca üniversite eğitimi gören çocuklarına da burs imkânı sunarak eğitimde fırsat eşitliği yaratmıştı.

Odadan yapılan duyuruya göre yeni eğitim öğretim yılının öğrenci bursu başvuruları başladı. Buna göre odaya kayıtlı esnafların öğrencileri, Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası web sitesi üzerinden öğrenci burslarına başvuru yapabilecek.

Başvuru için tıklayın; https://sefakoybirlesikesnafodasi.org.tr/

BAŞKAN YÜKSEK: BİR NEBZE KATKIMIZ OLURSA NE MUTLU BİZE

Oda bu yılki yeni eğitim öğretim yılında da eğitime destekten geri durmuyor. Bütçe dâhilinde her yıl üniversite öğrencilerine geri ödemesiz, eğitim süreleri boyunca burs vereceklerini dile getiren Yüksek, “Esnafımız artan enflasyon ve maliyetler altında zor durumdayken biz oda olarak onlara bir nebze destek sağlayabilirsek ne mutlu bize.” diyerek elektrik faturası desteğinin, kırtasiye desteği ve burs desteklerinin yanı sıra su faturası ve kira desteği gibi çalışmaların da gündemlerinde olduğunu ve oda bütçesi dâhilinde hayata geçireceklerini ifade ediyor. Esnafa desteğin önemine vurgu yapan Yüksek, “Bir nevi esnafın parasını esnafa destek olarak geri vermektir bizim yaptığımız.” diyor. Fazıl Anıl Kılıçlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183