Öne Çıkanlar ibb Arıkent Köprüsü mustafa keskin Sulh Ceza özel hastane
banner279

Bu haber kez okundu.

Vali ve başkan muhtarları dinledi

İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel Kartallı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Davut Gül, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Vali Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, Muhtarlar Toplantısı’nda Kartallı muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Davut Gül’den Başkan Gökhan Yüksel’e başarı dileği

Ziyarette, İstanbul Valisi Davut Gül’e Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı ile İstanbul ve Kartal ilçe protokolü eşlik etti. Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten dolayı yaşadığını memnuniyeti ifade ederek, Kartal Belediyesi’nin Kartal’ın geleceği adına devletin tüm kurumlarıyla her zaman iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyacağını kaydetti.

Vali Davut Gül ise, misafirperverliği için Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek, Kartal’ın zengin tarihi ve kültürü ile İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olduğunu kaydetti ve görüşmenin sonunda Başkan Gökhan Yüksel’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından, Vali Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, Muhtarlar Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Kartal’ın muhtarları, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini Vali Gül ve protokole aktardı.

HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183