Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu ak parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi serkan horuz kimdir Genişleme Müzakereleri Genel Müdür Yardımcısı Maciej Popowski
banner279

Bu haber kez okundu.

Tabelayı kendi elleriyle astı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 2009 yılında kaybettiğimiz Türkan Saylan’ın adının verildiği sokağa resmi tabelasını astı. İBB Meclisi’nin temmuz ayı üçüncü oturumunda, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın isminin evinin bulunduğu Beşiktaş Arnavutköy’deki Karakavak Sokağı’na verilmesi oy çokluğuyla karara bağlanmıştı. Başkan Akpolat bu sokağın resmi tabelasına kavuşmasını çok beklediklerini dile getirerek, “Güçlü bir direniş gösterdik ve sonunda başardık! Bugünden itibaren Türkan Saylan Hocamızın adı bu sokakta yaşayacak. Çok yakında da yaşadığı evin mülkiyetini alarak orayı adına yakışır bir müze haline getireceğiz. Türkan Saylan Hocamızın yaydığı ışık ise ilelebet bizim yolumuzu aydınlatacak.” İfadelerini kullandı. İBB Meclisi’nin temmuz ayı üçüncü oturumunda, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın isminin evinin bulunduğu Beşiktaş Arnavutköy’deki Karakavak Sokağı’na verilmesi oy çokluğuyla karara bağlanmıştı. Başkan Akpolat bu sokağın resmi tabelasına kavuşmasını çok beklediklerini dile getirerek, “Güçlü bir direniş gösterdik ve sonunda başardık! Bugünden itibaren Türkan Saylan Hocamızın adı bu sokakta yaşayacak. Çok yakında da yaşadığı evin mülkiyetini alarak orayı adına yakışır bir müze haline getireceğiz. Türkan Saylan Hocamızın yaydığı ışık ise ilelebet bizim yolumuzu aydınlatacak.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183