Öne Çıkanlar Anıtkabirde Atatürke Saygı Duruşu Bu Fotoğrafa İyi Bakın..! Unutulmaz Şarkılar Yasin kartoğlu DNA

Bu haber kez okundu.

Sultangazi'de İmamoğlu, Başkan Dursun'u Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Sultangazi halkının teveccühüyle ikinci kez seçilen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a nezaket ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, Başkan Dursun’u makamında ziyaret ederek kendisine ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Her yerde söylüyorum; İstanbul'da her ilçe belediye başkanının çok başarılı olması, İstanbul'un başarılı olmasıyla paralel. Biz, bu duyguyla hareket ederek, bütün ilçelerimizi tek tek geziyoruz. Bugün de sizi ziyarete geldik” ifadelerini kullandı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler ekip olarak Sultangazi’de güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Yeni dönemde de Sultangazi’yi birbirinden kıymetli hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun beraberlerindeki heyetlerle birlikte toplantı yaptı. İki başkan Sultangazi’de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183