Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu ak parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi serkan horuz kimdir Genişleme Müzakereleri Genel Müdür Yardımcısı Maciej Popowski
banner279

Bu haber kez okundu.

Narin'in cenazesinde ip gibi dizilip fotoğraf çektirdiler

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi teslim edildi. Kalabalık olan cenazede bazı kadınların cami önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi 11 saat süren otopsinin ardından bu sabah saat 10.00 sıralarında yakınlarına teslim edildi. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi dün akşam saatlerinde sona erdi. Kalabalık olan cenaze töreninde bazı kadınların Narin'in cenazesinde cami önünde toplu olarak fotoğraf çektirmesi dikkatleri üzerine çekti. Fotoğraf çeken kişinin AK Parti'den milletvekili olduğu iddia edildi.


HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183