Öne Çıkanlar Trabzonlular Derneği Borsa İstanbul (BIST Klasik Otomobil Hint yağı Postabaşı Meydanı
banner279

Bu haber kez okundu.

Kent Yaşam Gazetesi'ne Ziyaret: Tanış ve Altun'dan Uzun Sohbet

Remzi Tanış başkanlığında uzun süredir oluşum olarak çalışmalarını sürdüren ve basın mensuplarını çok farklı etkinliklerde bir araya getiren Basın Platformu, yeni etkinlikler için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Platform Başkanı Remzi Tanış ve platforma önemli destekler sunan ŞOK ve Fotospor gazetelerinin sahibi Taner Altun, Kent Yaşam Gazetesi merkezini ziyaret ederek gazetemizin kurucusu Celal Karaali ile uzun bir sohbet gerçekleştirdiler.

TANIŞ: 24 TEMMUZ'A HAZIRLANIYORUZ

Gazetemize gerçekleştirilen ziyarette Platform Başkanı Remzi Tanış, çalışmalar hakkında geniş bir değerlendirme yaptı. 24 Temmuz'da Çatalca'da çok geniş katılımlı bir piknik planladıklarını sözlerine ekleyen Tanış, "Bu temelde gerek Kent Yaşam Gazetesi'nden gerek ise ŞOK ve Fotospor gazetelerinden tam kadro olarak katılmalarını bekliyorum," dedi.

"Platform olarak başta ortak bir yayın organı olarak planladığımız dergi olmak üzere gazetecilerin tanışması, kaynaşması ve gerektiğinde maddi manevi katkı sunacağımız çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz. Bizim mesleğe ve dünyaya bakış açımızda kesinlikle ayrımcılığa yer yok," diyen Tanış, "Bu temelde mesleği gazetecilik olan tüm kardeşlerimizi oluşum çatısı altında görmek isteriz," ifadelerini kullandı.

Tanış, "Her zaman söyledik, ötekisi olmadan bir araya gelerek güçlenen bir yapıyız," dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183