Öne Çıkanlar Social Media Awards Turkey Hava Sahası kurdele meyve Bakırköy

Bu haber kez okundu.

"İBB'nin Koordinasyonunda Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Eyüpsultan Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, özellikle ilçede yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serimi yapılırken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, İBB ve Eyüpsultan Belediyesi ekipleri Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi Selanik Bulvarı’nda asfaltlama işlemini tamamladı. Çalışmalara Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay da katıldı.

“Burada Çok Değerli Bir İş Yapıyoruz”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özmen, “Hem belediyemiz çalışanlarına hem de bu sürecin sevk ve idaresini yapan İstanbul Büyükşehir Belediyemize, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımıza ve sevgili Genel Sekreter Yardımcımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Burada çok değerli bir iş yapıyoruz. Eyüpsultan halkının temel bir ihtiyacını, özellikle Kemerburgaz – Göktürk hattında, bu akşam itibariyle önemli bir safhasını tamamlamış olacağız” dedi.

Günlük Ortalama 10 Bin Ton Asfalt

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Alpay, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Günlük ortalama 10 bin ton asfalt seriyoruz. Sadece bu alanda değil, 20’ye yakın ilçede ekiplerimiz aynı koordinasyonla asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca 35’e yakın yama ekibimiz de İstanbul genelinde kritik alanlarda çalışıyor” diye belirtti.

“2024 Yılında 600 Bin Ton Asfalt Tamamladık”

2024 yılı içinde 600 bin ton asfalti tamamladıklarını belirten Alpay, “Bu yıl özellikle kent merkezlerinde yoğun çalışıyoruz. Emniyet ve güvenlik tedbirleri alınıyor. Vatandaşlarımızdan, kendi can güvenlikleri ve çalışanların güvenlikleri için trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını rica ediyorum. Gece saatlerinde başlayıp sabaha kadar çalışıyoruz, sabah iş saatine kadar tüm ekipmanları topluyoruz. İstanbul’u durdurmadan özenli bir şekilde çalışıyoruz. Belediye başkanımıza ve belediye ekiplerine de iş birlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, çalışmalar sırasında Başkan Özmen çalışanlara baklava ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183