Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

El Emeği Ürünler Beylikdüzü'nde Sergileniyor

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kültürsem kültür ve sanat kursları, 2023-2024 dönemini yıl sonu etkinlikleriyle noktalıyor. Ahşap Boyama, Takı Tasarımı, Resim ve Ahşap Yakma branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde kendilerini geliştiren kursiyerler, hazırladıkları el emeği ürünleri sergiyle taçlandırdı.

Sergilerin açılış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, üretilen el emeği ürünlerini inceledi ve kursiyerlerin emeklerine değer verdiğini belirtti. Başkan Çalık, vatandaşları 7 Haziran tarihine kadar açık olan sergilere davet etti.

Sanatın ve sanatçıların önünü ve imkanları açabilmek hedefiyle yürüyoruz”

İlçe halkını kültür ve sanatla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Çalık, “Bir kentin varlığını devam ettirmesi için sanat, olmazsa olmazdır. Sanatçı ruhuyla bakanlar kentleri güzelleştirirler. Sanatın ve sanatçıların önünü ve imkanları açabilmek hedefiyle yürüyoruz. Eser sahiplerine ve emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183