Öne Çıkanlar Anıtkabirde Atatürke Saygı Duruşu Bu Fotoğrafa İyi Bakın..! Unutulmaz Şarkılar Yasin kartoğlu DNA

Bu haber kez okundu.

Çocuk Festivali’ne Yoğun İlgi: 13 Bin Katılımcı

ÜMRANİYE BELEDİYEÇOCUK FESTİVALİ’NE BİR HAFTADA 13 BİN KİŞİ KATILDI

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk festivali, bir hafta boyunca 13 bin çocuğu ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı. Her gün farklı bir parkta gerçekleştirilen festivale Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak çocukların neşesine ortak oldu.

 

RENKLİ ETKİNLİKLER VE EĞLENCE DOLU ANLAR

Çocukların eğlenceli ve verimli bir yaz geçirmesi amacıyla düzenlenen festivalde 7’den 70’e mahalle sakinleri bir araya geldi. Festival, 3 Haziran Pazartesi günü İstiklal Mahallesi’ndeki Hacı Arif Şimşek Parkı’nda başladı. Ümraniye Çocuk Festivali kapsamında interaktif çocuk oyunları, animatörler, yarışmalar, şişme oyun parkurları, palyaçolar, yüz boyama ve ikramlar gibi pek çok etkinlik yer aldı. Animatörler eşliğinde eğlenen çocuklar, yüz boyama aktiviteleri için uzun kuyruklar oluşturdu. Yedi günde 13 bin çocuğun katıldığı etkinlikler, 17 Temmuz Çarşamba günü Altınşehir Mahallesi’ndeki Kumru Parkı’nda sona erecek.

 

BAŞKAN YILDIRIM: "ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ"

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, festivale katılarak şu açıklamalarda bulundu: "Mahallelerimizin misafiri olmaya devam ediyoruz. Festivale katılan her çocuğumuz, tüm aktivitelerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Çocuklarımızın özgürce oynayabilmeleri için güvenli oyun alanları oluşturduk. Her bir evladımızın doyasıya eğlenmesini istiyoruz. Çünkü çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz. Etkinliğimize çocuklarıyla katılan ve onların mutluluğuna şahit olan tüm ailelere iyi eğlenceler diliyorum."

KATILIMCILAR MEMNUN

Mahalledeki komşularıyla festivale katılan Ela Güler, en çok şişme oyun parkurunu sevdiğini belirterek, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Annesiyle birlikte sırada bekleyen Ali Çetin ise, “Festivale oyun oynamaya, eğlenmeye geldim. Burada her şey var. En çok da yüzümü boyatmayı sevdim. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183