Öne Çıkanlar Adem Çekem Kıran-5 operasyonu başladı!. kurban bayramı 18 Ekim Cuma fındık fiyatları! Selen Okay Akçalı
banner279

Bu haber kez okundu.

Cemal Kaya: "Haksızlığa karşı duruyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, İstanbul Üniversitesi’nin kararını ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik başlatılan soruşturmayı eleştirerek, “İmamoğlu’na yapılan bu haksız saldırılar, demokratik haklarımıza ve özgür irademize karşı bir tehdit oluşturuyor” dedi.

"İMAMOĞLU, HAKKIN VE ADALETİN TEMSİLCİSİDİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı başarılı hizmetlerin, bu tür asılsız iddialarla gölgelenmeye çalışıldığını belirterek, “Ekrem İmamoğlu, her zaman halkın hizmetkârı olmuş, İstanbul’a modern ve adil bir yönetim getirmiştir. Onun başarısına ve halkın güvenine yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır” dedi.

"BİZLER İMAMOĞLU’NUN YANINDAYIZ"

Kaya, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, İstanbul’un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında duruyor, bu haksız soruşturmanın ve iftiraların karşısında durmaya devam edeceğiz. Demokrasiye ve adalete olan inancımızdan ödün vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183