Öne Çıkanlar ibb Arıkent Köprüsü mustafa keskin Sulh Ceza özel hastane
banner279

Bu haber kez okundu.

Bilişim 500’ün Birincisi Kolaysoft

KOLAYSOFT, LİDER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ ARASINDA

Türkiye’den ve globalden aldıkları ödüllere her yıl yenilerini eklemenin haklı gururunu yaşadıklarını anlatan Kolaysoft Teknoloji Genel Müdürü Kezban Boztürk, şunları söyledi:

“Bugüne kadar ülkemizden ve dünyadan aldığımız ödüllere bir yenisini daha ekleyerek, başarımızı taçlandırmayı sürdürüyoruz. Bilişim 500 araştırması sonuçlarına göre, bu yıl da Sistem Entegratörü İş Ortağında başlığında yılın e-Fatura e-Defter e-Arşiv / e-Dönüşüm kategorisinde birinci olmanın; iş arkadaşlarımız, iş - çözüm ortaklarımız ve müşterilerimiz adına haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)’in tüm e-dönüşüm süreçlerinde lisanslı özel entegratör firması olmanın yanı sıra, 18 özel entegratör firmaya e-dönüşüm kapsamında altyapı hizmeti sunuyoruz. Kolaysoft firması olarak ve altyapı hizmeti verdiğimiz 18 özel entegratör ile birlikte, ülkemizdeki e-dönüşüm kullanıcılarının yaklaşık %20’sine hizmet sağlamaktayız.” diye konuştu.

KOLAYSOFT TEKNOLOJİ ZENGİN ÜRÜN AİLESİ İLE HİZMET VERİYOR

Kolaysoft Teknoloji, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zevkli hale dönüştürmek misyonuyla 2014 yılında firmaların dijital dönüşüm yolculuğuna en kolay şekilde eşlik etmek amacıyla kurulan bir yazılım firmasıdır. e-Dönüşüm (e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye, e-smm, e-mm, e-defter, e-adisyon vb) düzenlemelerinin iş dünyasına yansımalarına yönelik enformatik sistemleri geliştirme, yerleştirme ve sürdürme hizmetlerinin sağlayıcılığını yapmaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)’in tüm e-dönüşüm süreçlerinde Kolaysoft, lisanslı özel entegratör firmasıdır. Bunun yanında, 18 özel entegratör firmaya e-dönüşüm kapsamında altyapı hizmeti vermektedir. Kolaysoft ürünleri arasında, e-dönüşüm (e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye, e-smm, e-mm, e-defter, e-adisyon vb) uygulamaları; Ziyaretçi Eş Zamanlı Takip Sistemi (ZET); EczacıPOS; PEYK gibi çözümler yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183