Öne Çıkanlar İMAMOĞLU: O 1000 GÜN Başkan Çalık Gümüşpınar Mahallesi Beyoğlu belediye başkan adfayı çevre yönetimi
banner279

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzün’de Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları, bu yıl da tatilini boşa geçirmek istemeyen ve sporla kendini geliştirmek isteyen gençlere kucak açtı. 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 13 branşta eğitim hizmeti sunan okullara 5 bin 500’ü aşkın öğrenci katıldı.

BİRÇOK BRANŞTA SPOR YAPMA İMKÂNI

Bu sezon futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, jimnastik, taekwondo, aikido, masa tenisi, izcilik, çocuk zumbası, okçuluk ve satranç alanlarında açılan kurslar 23 Ağustos’a kadar devam edecek. Ayrıca engelli branşlarında açılan; yüzme, basketbol ve okçuluk ile engelli spor ve hareket eğitimi kurslarında ise çocuklar hem spor yapıp hem de yeteneklerini keşfetme imkânı buluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183