Öne Çıkanlar İMAMOĞLU: O 1000 GÜN Başkan Çalık kültür müdürlüğü Gümüşpınar Mahallesi Beyoğlu belediye başkan adfayı
banner279

Bu haber kez okundu.

Başkan Mutlu, Yeni Kaymakam'ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Hasan Mutlu, ilçeye yeni atanan Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Mutlu ve Kaymakam Çifti karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Verimli bir görüşme yaptıklarını kaydeden Başkan Mutlu, “Misafirperverliği için Kaymakamımız Sayın Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Bayrampaşa’mızın değerine değer katacak adımları birlikte atarak halkımıza en güzel hizmeti sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi de, Başkan Mutlu’ya teşekkür etti, birlikte hareket edeceklerini belirtti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Özen ve Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Rıdvan Öztürk de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183