Öne Çıkanlar Trabzonlular Derneği Borsa İstanbul (BIST Klasik Otomobil Hint yağı Postabaşı Meydanı
banner279

Bu haber kez okundu.

Balıkçı Kenan'dan Anlamlı Anneler Günü Etkinliği: Ücretsiz Balık Ekmek İkramı

Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nde, Balıkçı Kenan tarafından düzenlenen etkinlikte yüzlerce anne, balık ekmek ve içecek ikramıyla buluştu. Anneler, çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçirerek Balıkçı Kenan Balcı'ya teşekkür etti. 13 Mayıs günü saat 12.00-17.00 arasında balık ekmek ikramının devam edeceği belirtildi.

Ücretsiz Balık Ekmek İkramı Devam Ediyor

Balıkçı Kenan, Anneler Günü dolayısıyla iki gün boyunca annelere balık ekmek ikram etti. Balcı, “12 Mayıs günü annelerimize balık ekmek ve içecek ikram ettik. 13 Mayıs günü de saat 12.00-17.00 arası ikramlarımız devam edecek. Onların hakkını asla ödeyemeyiz. Onlar bizim başımızın tacı. Bizde onların gününde elimizden geldiği kadar onların yanında durduğumuzu hissettirmek istedik.” şeklinde konuştu.

Annelerin Değerini Vurguladı

Balıkçı Kenan olarak tüm annelerin ellerinden öpüyorum diyen Balcı, “Annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Annelerimizin kıymetini bilelim. Ben annemi çok özledim. Ama sarılıp özlemimi gideremiyorum. Edirne’den Kars’a bütün annelerimizi tesisimize bekliyorum. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi 13 Mayıs Pazartesi günü de annelere hizmet edecektir” dedi.

Sağlıklı Yaşamın Sırrı Balıkta

Balcı, balıkların sağlıklı yaşam için önemine de değindi ve “Balık anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağıdır. Mutlaka haftada iki gün balık yiyelim. Sağlıklı yaşamın sırrı balıkta. Balık, içinde katkı maddesi olmadan tek besin kaynağı. Doğal ilaç. Özellikle çocuklarımıza ve yaşlılarımıza mutlaka balık tüketmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183