Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

Bağcılar Belediyesi, "Bağcılar Anneleriyle Güzel"

Özel Öğrencilerden El Emeği Mumluklar

Engelliler Sarayı'nda eğitim gören kursiyerler, anneler günü için kendi elleriyle mum tasarladı. 3D tasarım sınıfında eğitim alan öğrenciler, eğitmenleri eşliğinde ahşaptan mum yapmayı öğrendi. Öğrenciler, hediyelerinin el emeği olmasını ve annelerini mutlu etmeyi amaçladıklarını belirttiler.

 Engelliler Anneler Günü'nü Sualtında Karşıladı

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle Anneler Günü'nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Engelsiz Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen programda, engelli bireyler annelerine sualtında karanfil verdi.

Personele Çiçek Verildi

Özel bir günde belediye personeli de unutulmadı. Başkan yardımcıları dahil olmak üzere yöneticiler, birimleri ziyaret ederek kadın personellere çiçek vererek Anneler Günü'nü kutladılar.

Müzik Ziyafeti Yaşandı

Etkinlikler, Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen konserlerle son buldu. Açılış konuşmalarıyla başlayan programda keman ve gitar dinletisi sunulurken, Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi Çocuk Korosu ve Hikmet Barutçugil Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası da sahne aldı. Sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar keyifli zaman geçirdiler.

“Başarılarımızda En Büyük Pay Sahibi Onlar”

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye'nin son yıllarda savunma, eğitim, ulaşım gibi birçok alanda elde ettiği başarıların arkasında annelerin büyük bir payı olduğunu vurguladı. Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Özdemir, aynı zamanda Gazze'deki mazlum coğrafyadaki tüm annelere de Rabb'den ferahlık diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183