Öne Çıkanlar DEPREM NE YAPMALIYIZ Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi haberdesiniz Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik Bulamaç
banner279

Bu haber kez okundu.

Ataşehir Belediyesi Çalışanlarına Teşekkür Ediyor

Daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla çalışanlarının performansını üst düzeye çıkarmaya yönelik adımlar atan Ataşehir Belediyesi, personelinin bireysel katkılarını ve takım içindeki iş birliklerini ödüllendiren yaklaşımlar geliştiriyor.

Bu kapsamda yüz yüze yapılan görüşmelerin yanı sıra, telefon ve sosyal medya üzerinden vatandaşlardan belediyeye gelen geri dönüşler değerlendirilerek beğeni ve takdir alan belediye çalışanları belirleniyor.

Çalışanların motivasyonunu arttırmaya yönelik uygulama kapsamında, vatandaşlardan beğeni ve takdir alan belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, söz konusu çalışanların her birine teşekkür belgesi takdim ederek, ağızlarını tatlandıracak hediyelerini verdi.

"ATAŞEHİR HALKINDAN ÇOK DAHA FAZLA TEŞEKKÜR ALACAĞIMIZA EMİNİM”

Başkan Adıgüzel, teşekkür belgesi alan çalışanlara yönelik konuşmasında, “Bir kamu kuruluşu olarak yapabileceğimiz en önemli işimiz, Ataşehirli vatandaşlarımıza başarılı hizmetler sunmaktır. İşinizi sahiplendiğiniz ve belediyemizi mahcup etmediğiniz, vatandaşlarımızın sevgisini, saygısını, övgüsünü kazandığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ataşehirimizin daha yaşanabilir bir yer olması için göstermiş olduğunuz özverili çalışma ve yüksek sorumluluk bilincinizden dolayı sizleri kutluyorum. Önümüzde daha uzun bir hizmet dönemi var, bu süreçte yine hep birlikte, sorumluluğumuzun bilincinde çok daha güzel işler yapacağımıza, Ataşehir halkından çok daha fazla teşekkür alacağımıza eminim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183