Öne Çıkanlar survivor parkuru hayrettin atasoy İbrahim Biter ziyaretçi akını Feyzullah Mahallesi
banner279

Bu haber kez okundu.

Ali Yerlikaya: TUSAŞ'ta Şehit yaralılarımız var

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi. TUSAŞ Ankara Kahramankazan yerleşkesine terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından açıklama yaptı., Yerlikaya şu sözlere yer verdi: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır." 
Olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tesislerine düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
TUSAŞALi Yerilikaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183