Öne Çıkanlar Saydaş Plastikin Kurucusu ve Genel Başkanı Abdullah Sayan Önder Günay kamyon Kız Yurdu yüksek tansiyon
banner279

Bu haber kez okundu.

19 Eylül Gaziler Günü Kartal'da kutlandı

Kartal’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlenerek çelenk sunumu gerçekleştirildi. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ankara Caddesi'nden Kartal Meydanı'na gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törene; Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, Deniz Teknik Komutanı Albay İsmet Deliktaş, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ile birlikte kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Atatürk Anıtı'na sırasıyla çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Törenden sonra gazilerle sohbet ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183