KESİNLİKLE DENEYİN! İNANILMAZ BİR ETKİSİ VAR.. BU MUCİZE KÜR İLE GÖBEĞİNİZ HEMEN ERİYECEK.. İŞTE TARİFİ ..
Lifli beslenme Beslenmenize ve tartıda görünen kiloya objektif bir gözle bakın. Önden çıkıntı yapan göbeğinizin sebebi yağ değil, sindirim siteminize dolan hava olabilir. Günde 25 ila 30 gram kadar lif tüketmek gerekir. Siz yeterince lifli gıda yemiyorsanız, yaşadığınız kabızlık şişkinliğe yol açabilir. Ayrıca aşırı lifli gıda tüketmek ya da brokoli, elma, fasulye gibi gaz yapan yiyeceklerden yemek, göbeğinizin çıkmasına yol açabilir.
Bölgesel yağlanmalar, aşırı kilo alımı ile birlikte sağlığı olumsuz etkiliyor. Göbek yağlarına karşı uzmanlar yoğurt, limon suyu ve pul biber karışımı kürü öneriyor.
Kadın-erkek birçok kişinin ortak sorunu göbek yağları inatçı oluyor. Uzmanlar bu sıkıntıya karşı en az iki hafta kullanılacak yoğurt kürünü öneriyor. Kolayca hazırlanabilecek bu kür sayesinde göbek yağlarının yok olduğunu görüp şaşıracaksınız diyen uzmanlar mucize kürün tarifini şöyle
veriyor..
Yoğurtun inatçı yağlarla baş edebilmesinin yanında diğer faydaları ise şöyle:
- Beyin fonksiyonlarını geliştiriyor.
- Menopoz terlemelerini azaltmada tavsiye edilen besinler arasındadır.
- Protein zengini yoğurt, daha az karbonhidrat almanızı sağlayarak şekeri dengeler.
- Kolon kanserine karşı koruma sağlar.
- Enfeksiyonlara karşı koruma sağlayarak vücut direncini artırır. Gribe yakalanma riskini düşürür.
- Günlük bir kase yağsız yoğurt tüketimi kolesterolü dengeler.
- Uzun süre tokluk hissi sağlayarak zayıflamaya yardımcı olur.
Malzemeler:
* 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
* Yarım limon suyu
* 1 çay kaşığı pul biber
Yapılışı:
3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştırın ve gece yatmadan yarım saat önce yiyin. Ancak birkaç gün sonra bırakmayın.
En az iki hafta devam edin.
Sonrasında farkı göreceksiniz.
xİnterval antrenman Çalışmalar, kardiyo çalışmasına interval (aralıklı) egzersizi dahil etmenin göbek yağlarını eritmede etkili olduğunu gösteriyor. Koşu, bisiklete binme ya da yüzme sporlarından hangisini seçiyorsanız, egzersiz esnasında 10 ila 60 saniye kadar hızlanma, tempolu ve tırmanma şeklinde interval egzersiz karışımı yapın. uygulayabilirsiniz
Yüksek yoğunluklu interval antrenman prensibi, egzersizde maksimum hıza ulaşıp onu takip eden kısa süreli dinlenmeyi içeriyor. Birçok dayanıklılık egzersizi, yürüme, koşma, merdiven çıkma 0-10 arası ölçeklendirildiği zaman 5-6 arası bir efor düzeyinde gerçekleşir. Yüksek yoğunluklu egzersizler ise 7 ve daha yüksek yoğunlukta gerçekleşir.
8-10 saniye kadar kısa ya da 5 dakika kadar da uzun olabilir. Genel olarak 3 dakika ile 30 saniye arasında devam edilir. Yüksek yoğunluktaki hız aralığı daha kısa olur, dinlenme aralıkları ise hız aralığına eşit ya da uzun olur.