Öne Çıkanlar Büyükçekmece Belediyesi Nezir Yazıcı Halkın Tepkisi Unutulmaz Şarkılar kent yaşam gazetesi
banner279

Bu haber kez okundu.

Bayrampaşa’ya 4. Mis’s Kafe geliyor

Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4. Mis’s Kafe’yi açmaya hazırlanıyor. Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği Altıntepsi Mahallesi’ndeki 4. Mis’s Kafe’de incelemelerde bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu,  “3 sosyal tesisimizi yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk.  4. Mis’s Kafe’mizi de Altıntepsi Mahallemizde açmak için canla başla çalışıyoruz.  Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği, Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor ve bu tesislerde vatandaşlar çayı 3 TL’ye içebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183