Öne Çıkanlar Büyükçekmece Belediyesi Nezir Yazıcı Halkın Tepkisi Unutulmaz Şarkılar kent yaşam gazetesi
banner279

Bu haber kez okundu.

Sultangazi'de 15.000 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti

Sultangazi Belediyesi, okula başlayan miniklerin heyecanına ortak oldu. Bu yıl da her yıl olduğu gibi ilçedeki birinci sınıfa başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye edildi. Sultangazi İlkokulu’nda oryantasyon eğitiminde olan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, miniklere hediyelerini takdim etti. İlçenin eğitimle anılır bir hale gelmesi için yoğun bir şekilde çalışan Sultangazi Belediyesi, öğrenci ve ailelere desteğini sürdürüyor. Ailelerin bir nebze olsa yükünü hafifletmek, öğrencilerin gönüllerine dokunmak için ilçe genelindeki tüm birinci sınıf öğrencilerine bu yıl da her yıl olduğu gibi çanta ve kırtasiye seti hediye edildi. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Sultangazi İlkokulu’nda oryantasyon eğitiminde olan öğrencileri ziyaret ederek çanta ve kırtasiye setlerini teslim etti. Miniklerle yakından ilgilenen Başkan Dursun, onlarla bol bol sohbet etti.

ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye olarak eğitimin olmazsa olmazları olduğunu belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “Kırtasiye ve çanta dağıtımımız; ailelerimize maddi destek olmaktan çok eğitime verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Tabi ki ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa alabiliyorsak ne mutlu bize… Sultangazi’de eğitimin çok daha güzel yerlere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız donanımlı hale gelsin, güzel bir hayatları olsun diye eğitim alanındaki faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz. 42-68 aylık çocuklarımız için  2 Ana Kucağımızda hizmet veriyoruz. 5-8 yaş aralığındaki çocuklarımızı Kaşif Çocuk’ta çok özel bir eğitimle buluşturuyoruz. 8-14 yaş arasındaki çocuklarımızı Bilim Merkezimizde sanat ve bilimle buluşturuyoruz. SEDA’da ise deneyimli kadromuzla çocuklarımızı lise ve üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlıyoruz. Yeter ki çocuklarımız iyi bir eğitim alsın. Bizler burada, onların daima yanındayız” diye konuştu. 15 bin öğrenciye içerisinde beslenme çantası, abaküs, kalemtraş, silgi, 12’li kuru boya kalemi, güzel yazı defteri, çizgili defter, kareli defter, resim defteri, kırmızı kalem, kurşun kalem, cetvel ve kalemlik bulunan eğitim setleri dağıtıldı.

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183