ŞEYTANIN ÖZÜ DAMARLARINIZDA DOLAŞIYOR...

ÖZEL HABER

Türkiye'nin ilk İslami korku filmi Büyü'nün senaristi ve Türk Korku Edebiyatı'nın İlk İslami-Anadolu Folk korku romanı serisinin yazarı Şafak GÜÇLÜ'den akıl tutulmasına yol açacak bir ilk daha!

 

Türkiye’nin en çok satan Türk korku romanı SicciN:Amel Defteri ile sağlam bir okuyucu kitlesi kazanan Şafak GÜÇLÜ'nün, uzun zamandır beklenen yeni korku serisi DABBE'tül Arz'ın ilk kitabı olan VESVESE raflarda ve online satış sitelerinde yerini aldı.

"Şeytan'ın en büyük sırrı ifşa ediliyor." iddiasıyla VESVESE, bilim dünyasında bomba etkisi yaratacak! Şafak GÜÇLÜ bu romanıyla ruhumuzun derinliklerini kemirecek bir tartışma başlatıyor: Şeytan'ın DNA'sı kanımızda dolaşıyor!

Üç yıllık ayrıntılı bir araştırma sonucunda incelikle dokunan VESVESE, tamamen tarihsel ve bilimsel gerçeklerden yola çıkıyor. Komplo teorilerinden tarihe, bilimden aksiyona kadar birçok türü içinde harmanlamayı başaran romanda yazar, pek çok dini ve mitolojik kaynakta anlatılan ve hepimizin aşina olduğu ilk günaha etkileyici bir yorum getiriyor: "Âdem ve Havva'ya yasak elmayı veren yılan şekline bürünmüş olan Şeytan'dan başkası değildir. Şeytan, elmayı ağaçtan ağzıyla koparırken elma üzerine zehrini (özünü) yani DNA'sını bırakmış ve meyveyi yiyen Âdem ve Havva bu şekilde damarlarına Şeytan'ın DNA'sını almıştır!" Moleküler biyoloji ve genetik alanında araştırmalar yapan bilim insanları ile bu konuda yaptığı yoğun fikir alışverişleri doğrultusunda yazar, iddiasının sağlamlığından son derece emin.


Zihnimize bir çizik atan bu sert iddiası hakkında açıklamalarda bulunan Şafak GÜÇLÜ “Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'de de Şeytan'ın içimizde olduğundan bahsedilir. Kur'an büyük bir bilim ve gizem kitabıdır ve burada "içinizde" derken DNA'dan bahsetmesi kuvvetle muhtemeldir.” diyor ve yazarın bu iddiası ilerleyen günlerde ciddi tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

Ey Ademoğlu! Unutma, karanlığın özü damarlarında dolaşıyor ve o sana bir nefes kadar yakın...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.