Kabir Ziyaretleri İçin Ücretsiz Servisler

GÜNDEM

Kartal Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla vefat eden yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla mezarlıklara ücretsiz ring seferleri düzenledi. Arefe günü ve Kurban Bayramı’nın ilk iki günü boyunca devam eden bu hizmetle, Kartallılar kabir ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirdi.

Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından planlanan bu ücretsiz ring seferleri sayesinde vatandaşlar, Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şeyhli ve Osmangazi Mezarlıklarına gün boyunca farklı saatlerde yapılan seferlerle ulaştırıldı. Kartal Meydanı’ndan hareket eden servisler, Kartallıların kabir ziyaretlerini yerine getirmelerine olanak tanıdı.

 

15-16-17 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen bu seferler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlar, Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e sağladıkları bu hizmetten dolayı teşekkür etti. Bu girişim, vatandaşların bayramda sevdiklerini anma ve dualarını eksik etmeme anlamında büyük bir kolaylık sundu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.