El Emeği Ürünler Beylikdüzü'nde Sergileniyor

GÜNDEM

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturmak amacıyla düzenlediği Kültürsem kursları kapsamında ortaya çıkan değerli eserleri sergiliyor. 2023-2024 dönemi boyunca hazırlanan eserler, düzenlenen sergilerle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sergilerin açılış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, vatandaşları sergilere davet etti. Başkan Çalık, sergilerin 7 Haziran tarihine kadar açık olacağını belirtti.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kültürsem kültür ve sanat kursları, 2023-2024 dönemini yıl sonu etkinlikleriyle noktalıyor. Ahşap Boyama, Takı Tasarımı, Resim ve Ahşap Yakma branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde kendilerini geliştiren kursiyerler, hazırladıkları el emeği ürünleri sergiyle taçlandırdı.

Sergilerin açılış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, üretilen el emeği ürünlerini inceledi ve kursiyerlerin emeklerine değer verdiğini belirtti. Başkan Çalık, vatandaşları 7 Haziran tarihine kadar açık olan sergilere davet etti.

Sanatın ve sanatçıların önünü ve imkanları açabilmek hedefiyle yürüyoruz”

İlçe halkını kültür ve sanatla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Çalık, “Bir kentin varlığını devam ettirmesi için sanat, olmazsa olmazdır. Sanatçı ruhuyla bakanlar kentleri güzelleştirirler. Sanatın ve sanatçıların önünü ve imkanları açabilmek hedefiyle yürüyoruz. Eser sahiplerine ve emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.