Bahçeli'nin Öcalan sözlerine tepki yağdı

GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan için mecliste DEM Grubu'nda konuşsun çağrısı tepki almaya devam ediyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan için mecliste DEM Grubu'nda konuşsun çağrısı tepki almaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşmaya her kesimden tepki var. 

SON DERECE TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yapıtğı açıklamaya CHP’den ilk tepki geldi. Partinin Grup Başkanvekili Murat Emir, “DEM grubunda konuşsun diyerek Öcalan için af çıkarılsın demiştir.” dedi. Emir, Bahçeli’nin sözleri için, “Son derece talihsiz bir konuşmadır.” ifadesini kullandı.

HERKESİN MASKESİNİ İNDİRECEĞİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise şu açıklamalarda bulundu: Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir. 
 
Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir.

Gün; 
Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. 

Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir!

Yarını bekleyin!

Herkesin maskesini indireceğiz!..

KULAKLARIMA İNANAMADIM

İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş MHP lideri Bahçeli'nin Öcalan açıklamalarının ardından, "Kulaklarıma inanamadım… Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş'in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz" dedi

BİNLERCE ŞEHİDİMİZ VAR


Cumhur İttifakı'na destek veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki gösterdi.

BBP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Destici, "Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme bunları kimin adına yapacağız? Binlerce şehidimiz var. Şehitlerimizin ailelerine sorduk mu?" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.