Öne Çıkanlar Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar Belediyesi CHP Ekrem İmamoğlu
banner279

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de Bayram Eğlencesi: Dev Oyun Parkı Kuruldu

Sultangazi Belediyesi, Kurban Bayramı’nda çocuklara bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşatmak için özel bir oyun alanı kurdu. Sultangazi Etkinlik Alanı’na kurulan bu dev oyun parkı, kaydıraktan tramboline, denge simülatöründen labirent kulesine kadar birçok eğlenceli oyuncağı içeriyor. Ayrıca, çocuklara uzay deneyimi yaşatan bir planetaryum çadırı da kuruldu. Bayramın son gününe kadar açık olacak bu oyun alanı, çocukların gönüllerince eğlenebileceği bir mekân haline geldi.

  

ÇOCUKLARIN BAYRAM EĞLENCESİ

Bayramın başlamasıyla birlikte, dev bir lunaparkı andıran ücretsiz oyun parkına binlerce çocuk akın etti. Oyun alanındaki oyuncakların yanı sıra düzenlenen etkinliklerle de çocuklar keyifli vakit geçirdi. Pamuk şeker ikramları, çocukların eğlencesini iki katına çıkardı ve neşeleri görülmeye değerdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLSUN DİYE”

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, oyun alanının bayram sonuna kadar açık kalacağını belirterek, “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Çocuklarımızın ileride bayram anılarında yer etmek için eğlenceli bir oyun alanı hazırladık. Çocuklar için bayram demek eğlence, mutluluk demek. Çocuklarımızın doyasıya eğlendikleri, rengarenk bir alan oluşturmak istedik. Tüm çocukları bayram boyunca oyun alanımıza bekliyoruz” dedi. Bu kapsamlı etkinlik, Sultangazi’de bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşatmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183