Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi gaziantep aydemir ailesi Sosyal Destek altın fiyatları

Bu haber kez okundu.

Milli Takım’a Moral Desteği: Maltepe’de İstiklal Marşı Coşkusu

Maç öncesinde yapılan organizasyonda Maltepe Belediyesi tarafından Türk bayrakları dağıtıldı ve BVB Dortmund Stadı’nda çalan İstiklal Marşı’na coşkuyla eşlik edildi.

 

Milli Takım’ın Portekiz ile oynadığı kritik maçta, Maltepeli vatandaşlar üst tura çıkma umutlarını son maça bırakan takımlarına büyük destek verdi. Maç boyunca tribünlerde alkış ve tezahüratlar yükseldi. Maç sonrası ise hayal kırıklığı yaşayan ancak umutlarını son maça taşıyan taraftarlar, Milli Takım’a moral vermekten geri durmadı.

 

Maltepe Meydanı’ndaki bu coşkulu etkinlik, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Milli Takım, turnuvadaki üçüncü ve son maçını 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile Hamburg’da oynayacak. Bu maç öncesinde de Maltepe Belediyesi ve vatandaşlar, Milli Takım’a desteklerini sürdürmeye hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183