Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi gaziantep aydemir ailesi Sosyal Destek altın fiyatları

Bu haber kez okundu.

Kabir Ziyaretleri İçin Ücretsiz Servisler

Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından planlanan bu ücretsiz ring seferleri sayesinde vatandaşlar, Soğanlık, Yakacık, Ortadağ, Kurtköy, Yeni Şeyhli ve Osmangazi Mezarlıklarına gün boyunca farklı saatlerde yapılan seferlerle ulaştırıldı. Kartal Meydanı’ndan hareket eden servisler, Kartallıların kabir ziyaretlerini yerine getirmelerine olanak tanıdı.

 

15-16-17 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen bu seferler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlar, Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e sağladıkları bu hizmetten dolayı teşekkür etti. Bu girişim, vatandaşların bayramda sevdiklerini anma ve dualarını eksik etmeme anlamında büyük bir kolaylık sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183