Öne Çıkanlar Bağcılar Belediyesi Etkin Belediye Proje Yarışması İstanbulda Konut Aidatları Cep Yakıyor! sogukhava Bu halk kararını verdi kardeşim!

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de Alman Belediye Başkanından Özel Ziyaret

Monheim Am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, tebrik etti.

27 yaşındayken Almanya’nın en genç belediye başkanlarından biri olan Daniel Zimmermann; Ataşehir’deki mevkidaşının, kendisi gibi genç bir belediye başkanı olmasından duyduğu memnuniyeti aktardı.

DİYALOG KÖPRÜSÜ KURULUYOR

2015 yılından itibaren kardeş belediyeler olan ve birçok ortak projeye imza atan Ataşehir ile Monheim Am Rhein belediyeleri, Türkiye ve Almanya’da yaşayan çocuk, genç ve yetişkinler arasında diyalog köprüsü kuruyor.

İki belediye; kültür – sanat, eğitim ve ekonomi alanlarında hayata geçirdikleri projelerle, kültürler arası dostluğun artırılmasına da katkı sağlıyor.

YENİ PROJELER YOLDA

Ziyaretinden dolayı Daniel Zimmermann’a teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, iki kent arasında kurulan kardeşlik köprüsünün bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret esnasında iki belediye başkanı, iş birliğinin daha da artırılması için gerçekleştirilebilecek yeni projeler üzerinde de fikir alışverişinde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183